ΦΟΡΤΩΣΗ
Μπες στο soeasy.com.cy
default-banner

logo-image
Κατηγορίες
Βαθμοί
reward-thumb-image
20 MB για 7 ημέρες
reward-thumb-image
60 MB για 7 ημέρες
reward-thumb-image
10 SMS για 7 ημέρες
reward-thumb-image
15 SMS για 7 ημέρες
reward-thumb-image
20 SMS για 7 ημέρες
reward-thumb-image
30 SMS για 7 ημέρες
reward-thumb-image
€1 για διεθνείς κλήσεις για 7 ημέρες
reward-thumb-image
€2 για διεθνείς κλήσεις για 7 ημέρες
reward-thumb-image
€3 για διεθνείς κλήσεις για 7 ημέρες
reward-thumb-image
€5 για διεθνείς κλήσεις για 7 ημέρες
reward-thumb-image
10 λεπτά για τοπικές κλήσεις για 7 ημέρες
reward-thumb-image
15 λεπτά για τοπικές κλήσεις για 7 ημέρες
reward-thumb-image
25 λεπτά για τοπικές κλήσεις για 7 ημέρες
reward-thumb-image
40 λεπτά για τοπικές κλήσεις για 7 ημέρες
step 1
make topup
Κάνε top-up
Κάνε top-up €5 ή περισσότερα.
Θα πάρεις στο κινητό σου ένα SMS με ένα μοναδικό κωδικό.
velos next step
step 2
Βάλε κωδικό
Απλά ακολούθησε το link και συμπλήρωσε τον κωδικό σου για να δεις τις επιλογές σου.
fill your code
velos next step
step 3
choose reward
Πάρε το δώρο σου
Θα μάθεις αμέσως τι δώρο πηρες!
Δες τα δώρα
check instant rewards
or choose
ή
step 4
Αποθήκευσε βαθμούς
Μπορείς να πάρεις ένα μεγαλύτερο δώρο!
Δες τα δώρα
check all rewards
save your points
Έχεις
Βαθμούς
Δες τα δώρα
browse image
Ενέργειες σε αναμονή
Κωδικός Δώρο Ημερομηνία Ημερομηνία λήξης Ενέργεια
Ιστορικό
Κωδικός Ημερομηνία Δώρο Ημερομηνία λήξης βαθμών
Συγχαρητήρια!
Το δώρο σου είναι
won reward image


Συγχαρητήρια!

reward won

ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

Δικαίωμα συμμετοχής στο πρόγραμμα

1. Δικαίωμα συμμετοχής στο Πρόγραμμα έχουν όλοι οι πελάτες της Υπηρεσίας Cytamobile-Vodafone, οι οποίοι διαθέτουν πρόγραμμα προπληρωμένης soeasy pay as you go (soeasy Classic, soeasy Talk, soeasy Text & Surf, soeasy International, Ειδικό Πρόγραμμα για πελάτες με προβλήματα ακοής), έχουν ανανεώσει το χρόνο ομιλίας τους κατά τη διάρκεια του Προγράμματος και είναι κάτοικοι Κύπρου. Από το πρόγραμμα εξαιρούνται οι πελάτες με το ειδικό πακέτο soeasy Tourist SIM Pack.

2. Η Cyta διατηρεί το δικαίωμα, να ακυρώσει τη συμμετοχή σε οποιοδήποτε από τους συμμετέχοντες και σε οποιοδήποτε στάδιο, ακόμα και αυτό της παράδοσης των δώρων, για τους εξής λόγους:
Α) σε περίπτωση που διαπιστωθεί καταχρηστική χρήση υπηρεσιών ή των παροχών του σχεδίου soeasy Rewards
Β) σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι γίνεται κατ’ εξακολούθηση χρήση υπηρεσιών υπερτιμημένης αξίας και η χρήση αυτή να υπερβαίνει το 50% του ποσού που πιστώθηκε (Top-Up).


Διάρκεια προγράμματος

3. Το Πρόγραμμα θα διαρκέσει μέχρι τις 30 Ιουνίου 2020. Διευκρινίζεται ρητά ότι, μετά τη λήξη του Προγράμματος, ή σε περίπτωση σύντμησης της χρονικής διάρκειας του Προγράμματος, η συμμετοχή στο Πρόγραμμα δεν θα είναι πλέον δυνατή. Με τη συμμετοχή τους στο Πρόγραμμα, οι συμμετέχοντες τεκμαίρεται να αποδέχονται τους παρόντες όρους και δεν θα έχουν οποιαδήποτε απαίτηση για παράδοση δώρων μετά τη λήξη του Προγράμματος ή άλλως πως.


Τρόπος συμμετοχής στο πρόγραμμα

4. Οι πελάτες (όπως αναφέρεται στον όρο 1) σε κάθε ανανέωση του χρόνου ομιλίας τους με αξίες €5, €10, €20 και €35, λαμβάνουν με SMS στο κινητό τους τηλέφωνο, χωρίς χρέωση, ένα 5ψήφιο μοναδικό κωδικό, ο οποίος έχει διάρκεια ισχύος 7 ημέρες.

Οι συμμετέχοντες έχουν τις πιο κάτω επιλογές:

A) Να εξαργυρώσουν άμεσα τον κωδικό τους και να μάθουν το δώρο τους

B) Να μετατρέψουν τον κωδικό σε βαθμούς και να τους αποταμιεύσουν

5. Η άμεση εξαργύρωση μπορεί να γίνει αποστέλλοντας τον 5ψήφιο κωδικό με μήνυμα SMS, χωρίς χρέωση, στον αριθμό 8282 και θα αποστέλλεται πίσω με SMS το δώρο που κέρδισαν.

6. Εναλλακτικά, οι πελάτες μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα www.soeasy.com.cy/rewards, να καταχωρήσουν τον κωδικό και τον αριθμό της σύνδεσης τους, στα αντίστοιχα πεδία της ιστοσελίδας και να επιλέξουν είτε να μάθουν αμέσως το δώρο τους είτε να μετατρέψουν το κωδικό σε βαθμούς. Οι βαθμοί που αντιστοιχούν σε κάθε αξία top-up είναι:

Αξία Top-upΒαθμοί
€550
€10100
€20200
€35350

Οι βαθμοί έχουν διάρκεια ισχύος ένα χρόνο από την ημερομηνία εξαργύρωσης του κωδικού. Η ημερομηνία λήξης αναφέρεται στη σελίδα Myinfo https://www.soeasy.com.cy/rewards/#_info

Μετά από τη λήξη της διάρκειας ισχύος των βαθμών, οι βαθμοί διαγράφονται και δεν υπάρχει η δυνατότητα εξαργύρωσης τους με κάποιο δώρο ή με λεφτά.

7. Και στις δύο περιπτώσεις που αναφέρονται στο σημείο 3, η εξαργύρωση του κωδικού ή η μετατροπή του σε βαθμούς θα είναι δυνατή σε διάστημα 7 ημερών από την ημέρα που οι πελάτες θα λάβουν τον κωδικό στο κινητό τους.

8. Μετά από τη λήξη της διάρκειας ισχύος του κωδικού (7 ημέρες), οι πελάτες που δεν θα προβούν σε καμία ενέργεια από τις ενέργειες που αναφέρονται στο σημείο 3, θα επιβραβεύονται πάλι για το top-up που έχουν κάνει, παίρνοντας βαθμούς, αλλά σε ποσοστό 10% των βαθμών που θα έπαιρναν αν αποταμίευαν τον κωδικό τους.

9. Οι πελάτες μπορούν να ανανεώσουν το λογαριασμό τους με τους τρόπους που αναφέρονται στη σελίδα http://www.cyta.com.cy/soeasy-top-up

10. Οι πελάτες που δεν επιθυμούν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα μπορούν να καλούν το Κέντρο Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης 132.


Δώρα Προγράμματος

11. Με το Πρόγραμμα soeasy Rewards όλοι οι Συμμετέχοντες κερδίζουν. Τα δώρα του Προγράμματος διακρίνονται σε δύο κατηγορίες:

A) Δώρα Δικτύου (υπηρεσίες) τα οποία μπορεί να είναι Χρόνος Ομιλίας, SMS, Διεθνείς Κλήσεις, Mobile Internet και άλλα, για συγκεκριμένη περίοδο.

B) Μεγάλα Δώρα: Τα δώρα της κατηγορίας αυτής θα μπορεί ο πελάτης να τα πάρει μόνο συλλέγοντας και εξαργυρώνοντας βαθμούς, όπως περιγράφεται στο σημείο 3 (Β) . Τα μεγάλα δώρα παρουσιάζονται στο www.soeasy.com.cy/rewards

12. Η Cyta δεν ευθύνεται για τυχόν λανθασμένη ή μη αντιπροσωπευτική περιγραφή του δώρου και διατηρεί το δικαίωμα για αλλαγές, διορθώσεις ή/και τροποποιήσεις.

13. Τα δώρα είναι προσωπικά και δεν μεταβιβάζονται, δεν ανταλλάσσονται ούτε δύναται να ζητηθεί η αντικατάσταση τους με άλλα ή η εξαργύρωση τους σε χρήμα σε οποιαδήποτε τιμή.

14. Η Cyta διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει τα δώρα καθώς και τον αριθμό αυτών μετά από αντίστοιχη ενημέρωση της ιστοσελίδας.


Παράδοση των δώρων

15. Τα δώρα της κατηγορίας Α (όρος 10) συνίστανται σε άμεση παροχή της υπηρεσίας (π.χ. δωρεάν χρόνος ομιλίας, δωρεάν SMS κτλ.). Ο Συμμετέχων θα λαμβάνει ενημερωτικό SMS το οποίο θα τον ειδοποιεί ότι έχει ενεργοποιηθεί το δώρο του.

16. Για τα δώρα της κατηγορίας B (όρος 10), ο Συμμετέχων θα πρέπει να καταχωρήσει τα στοιχεία του στα αντίστοιχα πεδία στην ιστοσελίδα (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο επικοινωνίας) ώστε να γίνει η παράδοση του δώρου από εταιρεία courier.

17. Τα στοιχεία των συμμετεχόντων θα τηρούνται μέχρι την παράδοση των δώρων κατά τα ανωτέρω. Μετά την παράδοση των δώρων τα στοιχεία αυτά θα καταστρέφονται.

18. Κάθε νικητής κατά την παραλαβή του δώρου υποχρεούται να υπογράψει την απόδειξη παραλαβής.

19. Εφόσον δεν είναι εφικτή η παράδοση του δώρου στο νικητή λόγω αδυναμίας ευρέσεως μετά από τρείς (3) επαναποστολές του, το δώρο θα παραμένει στο πλησιέστερο κατάστημα της εταιρείας courier για 10 εργάσιμες μέρες και ο νικητής θα μπορεί να το παραλάβει από εκεί ή να ζητήσει παράδοση με δικό του κόστος. Μετά από τις 10 εργάσιμες μέρες το δώρο ακυρώνεται και ο νικητής δεν θα έχει την δυνατότητα να το διεκδικήσει.


Ευθύνη

20. H Cyta σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται για τυχόν άμεσες ή έμμεσες ή παρεπόμενες ζημίες και έξοδα που πιθανόν να προκύψουν από καθυστερήσεις ή άλλως πως. Η Cyta δεν φέρει καμιά ευθύνη, ποινική ή αστική προς οποιονδήποτε νικητή ή τρίτο, για οποιοδήποτε ατύχημα συμβεί και/ ή ζημία και/ ή βλάβη σωματική ή υλική ήθελε προκληθεί σε αυτούς, κατά την χρήση των δώρων, ή από οποιαδήποτε άλλη αιτία.

21. Η ευθύνη της Cyta περιορίζεται αποκλειστικά και μόνο στη διάθεση των προγραμματισμένων δώρων. Η Cyta δεν ευθύνεται για την καλή λειτουργία των δώρων καθώς και για οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει από τη χρήση τους, για τα οποία θα ευθύνονται αποκλειστικά οι κατασκευάστριες εταιρείες.


Προσωπικά δεδομένα

22. Η συμμετοχή στο Πρόγραμμα συνεπάγεται τη λήψη συγκατάθεσης για αποστολή γραπτών μηνυμάτων στο συμμετέχοντα από τη Cyta στα πλαίσια της διεξαγωγής του Προγράμματος.

23. Η Cyta διατηρεί το δικαίωμα προβολής του Προγράμματος και των νικητών και τη διαφημιστική αξιοποίηση κάθε σχετικού γεγονότος.


Τροποποίηση Όρων / Δώρων

24. Η Cyta διατηρεί το δικαίωμα να ανακαλέσει το Πρόγραμμα ή να προβεί σε τροποποίηση των όρων και της διάρκειας αυτού, οποτεδήποτε και χωρίς προειδοποίηση. Στην περίπτωση αυτή η Cyta δεν θα υπέχει οποιαδήποτε υποχρέωση για τυχόν αποζημίωση όσον αφορά τους νικητές.


Αποδοχή των όρων

25. Οι όροι του Προγράμματος θα βρίσκονται στις ιστοσελίδες www.soeasy.com.cy/rewards και https://www.cyta.com.cy

26. Η συμμετοχή στο Πρόγραμμα προϋποθέτει και συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων και των κανονισμών.


Όροι συμμετοχής στην Κλήρωση

27. Η κλήρωση θα διεξαχθεί στα πλαίσια του Σχεδίου Επιβράβευσης soeasy Rewards και όλοι οι όροι του Σχεδίου είναι σε ισχύd.

28. Οι 50 βαθμοί ισοδυναμούν με μια συμμετοχή στην κλήρωση και δεν υπάρχει όριο στον αριθμό των συμμετοχών.

29. Τα δώρα είναι 21 Xmas Surprise Boxes. To κάθε Xmas Surprise Box περιλαμβάνει τα πιο κάτω δώρα:

  • • 1 Smartphone Huawei P Smart Pro
  • • 1 Music Hero Headset
  • • 1000 βαθμούς Rewards

30.Οι 21 τυχεροί θα αναδειχτούν μετά από κλήρωση που θα γίνει την Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2021.

31.Οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικώς και θα αναρτηθούν στη σελίδα της soeasy pay as you go στο Facebook

32. Τα δώρα είναι συγκεκριμένα και δεν μπορούν να εξαργυρωθούν με χρήματα ούτε να ανταλλαχθούν με άλλα.