Καλωσόρισες στο soeasy Rewards
Κάνε top-up & κέρδισε
1 FIAT 500 & 20 Smartphones

...απέμειναν για την μεγάλη κλήρωση!

car
Δώρα
1 FIAT 500 0.9 TWINAIR ΑΞΙΑΣ €16.600
 • HTC_One_M8
  HTC One M8
 • LG_G3
  LG G3
 • xperia_z2
  XPERIA Z2
 • samsung_galaxy_s5
  Samsung Galaxy S5
ΜΑΘΕ ΠΩΣ
1

Με κάθε top-up μπαίνεις αυτόματα στην κλήρωση!

Θα πάρεις στο κινητό σου ένα SMS που θα σου αναφέρει πόσες συμμετοχές έχεις πάρει.

2

1 Αυτοκίνητο και 20 Smartphones μπορεί να γίνουν δικά σου!

Στις 15 Σεπτεμβρίου 2014 θα γίνει η κλήρωση και ίσως είσαι εσύ ένας από τους μεγάλους τυχερούς.

ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ
soeasy Rewards: Όροι και Προϋποθέσεις
Καλοκαιρινό Πρόγραμμα
Δικαίωμα συμμετοχής στο Πρόγραμμα

1. Στο Πρόγραμμα συμμετέχουν αυτόματα όλοι οι πελάτες της Υπηρεσίας Cytamobile-Vodafone, οι οποίοι διαθέτουν πρόγραμμα προπληρωμένης soeasy pay as you go (soeasy Classic, soeasy Talk, soeasy Text&Surf, soeasy International, Ειδικό Πρόγραμμα για πελάτες με προβλήματα ακοής), έχουν ανανεώσει το χρόνο ομιλίας τους κατά τη διάρκεια του Προγράμματος και είναι κάτοικοι Κύπρου. Οι πελάτες με το ειδικό πακέτο soeasy Tourist SIM Pack δεν συμμετέχουν στο Πρόγραμμα.

Διάρκεια Προγράμματος

2. Η έναρξη του προγράμματος καθορίζεται η 19η Ιουνίου 2014. Το πρόγραμμα θα διαρκέσει περίπου 2,5 μήνες. Με τη συμμετοχή τους, οι συμμετέχοντες τεκμαίρεται να αποδέχονται τους παρόντες όρους και δεν θα έχουν οποιαδήποτε απαίτηση για παράδοση δώρων μετά τη λήξη του προγράμματος ή άλλως πως.

Τρόπος συμμετοχής στο Πρόγραμμα

3. Οι πελάτες της υπηρεσίας Cytamobile-Vodafone (όπως αναφέρεται στον όρο 1) με κάθε πίστωση του λογαριασμού τους (top-up) θα παίρνουν αντίστοιχες συμμετοχές στην κλήρωση ως ακολούθως:

Αξία Top-up Συμμετοχές
€ 5 € 5
€ 10 € 10
€ 20 € 20
€ 35 € 35

4. Η κλήρωση για τα δώρα θα διεξαχθεί τη 15η Σεπτεμβρίου 2014 και οι νικητές θα ενημερωθούν εντός 5 ημερών.

5. Οι πελάτες μπορούν να ανανεώσουν το λογαριασμό τους με τους τρόπους που αναφέρονται στη σελίδα http://www.cyta.com.cy/soeasy-top-up

6. Οι πελάτες που δεν επιθυμούν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα μπορούν να καλούν το Κέντρο Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης 132

Δώρα Προγράμματος

7. Στο Πρόγραμμα θα αναδειχθούν 21 τυχεροί που θα κερδίσουν τα ακόλουθα δώρα:

 • I. Ένα (1) αυτοκίνητο FIAT 500 0.9 CC Twin Air Lounge Automatic Style αξίας €16.600
 • II. Είκοσι (20) Smartphones
  • 10 Samsung S5
  • 4 LG G3
  • 3 Sony Experia Z2
  • 3 HTC 1 M8

8. Τα δώρα είναι προσωπικά και δεν μεταβιβάζονται, ούτε ανταλλάσσονται, ούτε δύναται να ζητηθεί η αντικατάσταση τους με άλλα ή η εξαργύρωση τους σε χρήμα σε οποιαδήποτε τιμή.

9. Τα δώρα θα παραληφθούν μόνο από τους ίδιους τους νικητές, αφού αποδείξουν ότι είναι οι κάτοχοι των αριθμών τηλεφώνων που θα αναδειχθούν ως νικητές από την κλήρωση. Σε περίπτωση που οι νικητές είναι ανήλικοι, θα πρέπει να συνοδεύονται από το γονέα ή κηδεμόνα τους.

10. Η Cyta διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει τα δώρα και τις ποσότητες των δώρων μετά από αντίστοιχη ενημέρωση της ιστοσελίδας.

Ευθύνη

11. H Cyta σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται για τυχόν άμεσες ή έμμεσες ή παρεπόμενες ζημίες και έξοδα που πιθανόν να προκύψουν από καθυστερήσεις ή άλλως πως. Η Cyta δεν φέρει καμιά ευθύνη, ποινική ή αστική προς οποιονδήποτε νικητή ή τρίτο, για οποιοδήποτε ατύχημα συμβεί και/ ή ζημία και/ ή βλάβη σωματική ή υλική ήθελε προκληθεί σε αυτούς, κατά την χρήση των δώρων, ή από οποιαδήποτε άλλη αιτία.

12. Η ευθύνη της Cyta περιορίζεται αποκλειστικά και μόνο στη διάθεση των προγραμματισμένων δώρων. Η Cyta δεν ευθύνεται για την καλή λειτουργία των δώρων καθώς και για οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει από τη χρήση τους, για τα οποία θα ευθύνονται αποκλειστικά οι κατασκευάστριες εταιρείες.

Προσωπικά Δεδομένα

13. Η συμμετοχή στο Πρόγραμμα συνεπάγεται τη λήψη συγκατάθεσης για αποστολή γραπτών μηνυμάτων στο συμμετέχοντα από τη Cyta στα πλαίσια του Προγράμματος.

14. Η Cyta διατηρεί το δικαίωμα προβολής του Προγράμματος και των νικητών και τη διαφημιστική αξιοποίηση κάθε σχετικού γεγονότος.

Τροποποίηση Όρων/ Δώρων

15. Η Cyta διατηρεί το δικαίωμα να ανακαλέσει το Πρόγραμμα ή να προβεί σε τροποποίηση των όρων και της διάρκειας αυτού, οποτεδήποτε και χωρίς προειδοποίηση. Στην περίπτωση αυτή η Cyta δεν θα υπέχει οποιαδήποτε υποχρέωση για τυχόν αποζημίωση όσον αφορά τους νικητές.

Αποδοχή των όρων

16. Οι όροι του Προγράμματος θα βρίσκονται στην ιστοσελίδα www.cyta.com.cy/soeasy

17. Η συμμετοχή στο Πρόγραμμα προϋποθέτει και συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων και των κανονισμών.